Takk for støtte til HSIL langrenn

Hoybraaten

Høybråten og Stovner langrenn takker på det hjerteligste for de økonomiske bidragene Brenden & co i en årrekke har gitt klubben. Sponsorstøtten fra Brenden & co har gitt oss økonomisk trygghet og forutsigbarhet, og vi håper virkelig at dere finner det formaås- tjenelig også i år å støtte klubben.

Noen ord om sesongen som gikk og planene fremover:
En snørik og snøsikker vinter gjorde at den gode rekrutteringen til langrennsgruppa holdt seg opp. Vi er nå 90-100 aktive barn, unge og seniorer, og tilveksten i høst har vært veldig god.

Hvert år arrangerer skigruppa en fami- liesamling på Venabu fjellhotell litt nord for Lillehammer, hvor små og store skiløpere har med seg hele familien for en helgs samvær. I år er det 135 påmeldte, det er ny rekord. Vi har som regel ligget mellom 90 og 100, så det er svært gledelig.

Flere av våre utøvere har hevdet seg meget godt:
Karianne Moe vant Intersportcupen, en cup for klubbene i Oslo, sammenlagt i fjorten- årsklassen, mens Ida Bratlie tok tredjeplassen i samme cup.
Oline Horten og Torgeir Moe hevdet seg meget godt paå Hovedlandsrennet i femten- og sekstenårsklassene.

Vår beste seniorutøver, Solfrid Braathen, hadde flere gode NM-resultater med en meget sterk 10. plass på sprint i NM som det beste, og hun vant også et Norgescup-renn på Voss.

Begge stafettlagene for seniorer fikk gode plasseringer og mye TV-tid under NM.
Vi arrangerer i år Oslo Skifestival for 28. gang på rad, og i år er vi endelig tilbake i Hol- menkollen etter tre år på Lygna på Gran som følge av ombygging av nasjonalarenaen. I år gjør vi mer ut av startprogrammet enn det som er vanlig på skirenn.

Vi har fått Petter Northug til å skrive et innlegg hvor han forteller om hvordan han trente som ung for å bli verdens beste skiløper. Vi er lovet bidrag fra Marit Bjørgen, og håper også å få inn andre, blant andre Therese Johaug, Eirik Brandsdal og Anders Gløersen. Vi håper å kunne få inn flere sponsorer/annonsører med dette grepet, og vi tror det kan være inspire- rende for utøverne å lese bidrag fra sine helter.
Vi takker igjen for Brenden & Co´s støtte til Høybrten & Stovner langrenn, og håper på et videre samarbeid. Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe rundt profilering eller sponsing.

Legger ved noen profileringsbilder fra Liastua og de aktive. Skiltet ved Liastua har meget god eksponering (se pil), helt ved inngangen til den populære utfartsstua.

Vår service

Vi er dedikerte til å levere en sikker og stabil arbeidsplattform til våre kunder til avtalt tid.

Våre montører har tatt stillaskurset for sikker og effektiv montering. Alt vårt utstyr er godkjent av arbeidstilsynet og andre offentlige instanser.

image005.jpg01CF8002.063D3C00
ADRESSE
TELEFON OG E-POST ORG.NUMMER ID nr. 138985
Brenden & Co
Nedre Kaldbakkv. 80
1081 Oslo
Tlf. 22 68 40 85
Fax. 22 30 20 53
post@brenden.no
Brenden & Co Stillasutleie AS 980 748 375
Brenden & Co Gjennvinning 991 999 701
startbank